Одберете јазик: mk | en
 
  • Promo

  Со цел да се обезбеди безбедност на јајцата за исхрана и нивен највисок квалитет ги применуваме HACCP стандардите за производство.


  Самиот НАССР претставува систем за самоконтрола и анализа на опасностите и критичните контролни точки при производството и дистрибуцијата на јајцата.


  Живинарска фарма за производство на јајца

  Живинарска Фарма Гевгелија е производител на конзумните јајца од брендот „Домашно јајце“, снесени од домашно негуваните кокошки хранети со сопствено произведена храна!

  • Icon
   Еколошки »

   Грижа за животната средина

  • Icon
   Достапни! »

   Во секој момент

  • Icon
   Сатисфакција »

   За секој корисник

  • Icon
   Квалитет »

   Наш заштитен знак!

  • Icon
   Поволни цени »

   Секогаш поволни!

  • Icon
   Искуство »

   Стекнато низ долгогодишната работа

  МИСИЈА

  Постојано инвестирање како во нови технологии кои ја подобруваат сегашната дејност, така и во дополнителни дејности кои ќе ја зголемат економичноста на компанијата и нејзиниот раст во далеку познат бренд.

  ВИЗИЈА

  • Прераснување во компанија која ќе биде широко препознатлива по својот постојан и непогрешлив квалитет, не само на нашите простори туку и понатаму.

   Домашно си е домашно !