Одберете јазик: mk | en
 

Ветеринарна Станица Гевгелија

ДПТУ Прима Делвет ДОО Гевгелија

ул. 7-ми Ноември 75, 1480 Гевгелија
тел/факс +389 34/211-085
е-маил: info@domasnojajce.mk

Правник

Слободанка Проданова

моб. +389 75/375-386

е-маил: slobodanka.prodanova@domasnojajce.mk

Сметководство

Вилма Митрова

моб. +389 75/414-278

е-маил: vilma.mitrova@domasnojajce.mk

Живинарска Фарма Гевгелија

ДПТУ Ветеринар ДОО Гевгелија

ул.7-ми Ноември 75, 1480 Гевгелија
тел/факс +389 34/211-025
е-маил: info@domasnojajce.mk

Комерција

Невенка Кичукова - за регион Скопје

моб. +389 75/414-250

е-маил: nevenka.kicukova@domasnojajce.mk

Финансии и набавки

Атанас Тасевски

моб. +389 75/414-269

е-маил: atanas.tasevski@domasnojajce.mk

НАССР лидер

Ѓорѓевиќ Ѓорѓе

моб. +389 75/414-273

е-маил: gorge.gorgevik@domasnojajce.mk

Контакт форма

Ние сме овде да одговориме на сите Ваши прашања, а исто така ги цениме и сите Ваши коментари и критики. За контакт пополнете го следниот формулар:

*Полињата име, eмаил и порака се задолжителни.