Одберете јазик: mk | en
 

Новости

ЗДРАВЈЕ - Во секој дом

slika
Јајцата се незаменлив извор на протеини, а содржат и витамини и минерали. Достапни за сите преку целата година, тие се толку лесни за приготвување и исто толку вкусни и корисни. Јајцата се совршена храна за балансирана и здрава диета.СВЕЖИНА - Загарантирана со секое јајце

slika
Бројни истражувања покажуваат дека јајцата се синоним за здрав почеток на денот.

Започнувањето на денот со јајца, наместо доручекот да се состои од некои други намирници (на пр., бели пецива, житарици, ...) со исти калориски вредности, ја зголемува можноста за намалување на телесната тежина.КВАЛИТЕТОТ- наш заштитен знак

slika
„Домашно јајце“, и сите останати наши производи се синоним за квалитет.

Во нивното производство го вложуваме целото наше знаење, разбирање и искуство. Тоа се должи на целиот тим од експерти (агрономи, ветеринари, економисти, правници, техничари,...) кој континуирано работи на надоградување и подобрување на постојниот квалитет на нашите производи. 

Временска прогноза


Скопје


Гевгелија